Hi! Ik ben Myrthe Slootjes

Freelance fotografe en styliste voor Food, Interior & Travel.

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid of samen wat moois creëren? 

Voor contact kun je mij via onderstaande kanalen benaderen.

Avonturen beleven, het onbekende ontdekken en onderweg zijn hebben mij tot een vindingrijk persoon gemaakt. Of dat nu op de fiets is in een onbekende stad, tijdens een road-trip of een wandeling in eigen land. Cultuur, natuur en mensen inspireren mij om tot nieuwe invalshoeken te komen. Ik geniet dan ook maar al te graag van een goede conversatie, verrassende gerechten, een stijlvol interieur of een verfijnde kledingstijl.

In 2017 ben ik begonnen met freelancen en ondernemen onder Myrthe Slootjes Photography & Styling. Hierin bundel ik mijn creatieve kracht en commercieel inzicht, versterkt door mijn afgeronde opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute en jaren managers ervaring in de retail. Dit uit zich in mooie esthetische beelden en het verfijnd stijlen van producten en omgeving. 

Ik ben open-minded, positief en een echte aanpakker. Mijn camera heb ik altijd op zak en mijn creatieve brein staat nooit stil. Ik hou van wat ik doe en vanuit die gedachte ben ik dan ook mijn eigen onderneming gestart. Hierin blijf ik mijzelf uitdagen.

Clients

e.g. AndC Magazine, Café Franklin, Hotel Cozy Pillow, FORTM, FRED., HVMvastgoed, 

La Brasserie, Puik Design, Studio Kustlijn Architecten, Studio Wendy Mahieu, Walter Benedict.


Contact

hallo@myrtheslootjes.nl

+31 (0)6 512 066 55 

Fahrenheitstraat 451 
2561EA  Den Haag

KVK: 68751834


Using Format