Services

Fotografie

Passende fotografie voor jouw onderneming nodig? Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van horecainterieurhotels en reizen. Ik breng graag jouw bedrijf op de juiste manier in beeld. Van te voren bespreek ik hierin altijd de wensen, zodat we tot een mooi eindresultaat kunnen komen. Heb je ideeën of wil je een keer sparren over de mogelijkheden voor jouw onderneming dan hoor ik dit graag.

Styling

Naast fotografie houd ik mij ook bezig met foodstyling en productstyling. Door mijn creatieve achtergrond en afgeronde opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute heb ik veel kennis van concepten vormgeven. Op deze manier kan ik zowel de fotografie als de styling op mij nemen om tot het perfecte plaatje te komen. Hierbij zorg ik er voor dat gerechten, interieur en producten stijlvol op beeld komen in een duidelijk eigen handschrift. Een spannende compositie en bijzondere combinaties in materiaal, structuur, lichtinval, kleur en detail typeren mijn fotografie en styling.  

Content creatie

Wil je graag meer actief zijn op Social Media? Zonder hier zelf te veel tijd aan kwijt te zijn? Hierbij kan ik je helpen. Social Media is namelijk een perfect verlengde van je website/portfolio. Met professionele foto's en pakkende teksten haal je meer uit je Social Media. Dit houdt in dat de juiste doelgroep wordt aangesproken, wat resulteert in een sterkere interactie. Op deze manier bereik je niet alleen nieuwe klanten maar weet je hen ook te behouden. Je kunt een kijkje nemen hoe ik mijn Instagram accounts vorm geef op @myrtheslootjes  en @myrtheslootjes_interior

Samenwerken?

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid of zou je graag eens een project bespreken? Ik hoor graag van je!

Contact opnemen

Using Format